fbpx

S.C. ENGIE ROMANIA S.A. PRIN S.C. ERGITY SISTEM S.R.L.

S.C. ENGIE ROMANIA S.A. PRIN S.C. ERGITY SISTEM S.R.L. titular al proiectului EXTINDERE CONDUCTA DISTRIBUTIE GAZE NATURALE si bransamente aferente, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agentia pentru Protectia Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul EXTINDERE CONDUCTA DISTRIBUTIE GAZE NATURALE si bransamente aferente, propus a fi amplasat în Loc. URLATI, Str. VALEA PIETRII, NR. 26, judeţul PRAHOVA.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Agentia pentru Protectia Mediului Prahova din Ploiesti, Strada Ghe.Gr. Cantacuzino Nr. 306, Jud. Prahova, în zilele de Luni, Miercuri - Vineri între orele 0900 - 1300, precum și la următoarea adresă de internet http://apmph.anpm.ro/.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.