fbpx

S.C. ENGIE ROMANIA S.A PRIN SC ERGITY SISTEM S.R.L.

S.C. ENGIE ROMANIA S.A PRIN SC ERGITY SISTEM S.R.L., titular al proiectului: Reabilitare retea de distributie gaze naturale pe strada Magurei, Colinei (tronson existent de la nr. 247 la nr. 279 si tronson de la intersectia cu str. Nicolae Iorga pana la nr.9R), str. Movila (fosta Malului) si str. Gruiului (fosta Malului), localitatea Paulesti, judetul Prahova, cu conducte si instalatii de racordare MP din PE100, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare, de catre APM Prahova, de a nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si a nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Reabilitare retea de distributie gaze naturale, propus a fi amplasat in localitatea Paulesti, judetul Prahova.

 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

  Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.