SC DAROGAS OIL SRL

SC DAROGAS OIL SRL anunta publicul interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de incadrare pentru proiectul: „Amenajare bazin piscicol prin excavare agregate minerale in terasa, in conditiile permisului de exploatare, lucrari conexe, drum acces, alei, utilitati, bransamente si organizare de santier”, amplasat in zona localitatii Lipanesti, judetul Prahova.
Decizia autoritatii de mediu, precum si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului: Agentia pentru Protectia Mediului Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, judetul Prahova si la sediul SC DAROGAS OIL SRL din com. Ganeasa, sat Dranovatu, str. Valcei, nr.47, judet Olt, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-13.00.
Observatiile publicului se primesc la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului: Agentia pentru Protectia Mediului Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, judetul Prahova, in termen de 10 zile de la publicare.

Anunturi diverse

Anunturi de mediu