SC DOMYSAM CONSTRUCT SRL

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

SC DOMYSAM CONSTRUCT SRL cu sediul in Str. Panduri nr. 6B, Busteni, Prahova, CUI 28309007, titular al proiectului SCHIMBARE DESTINATIE CONSTRUCTIE EXISTENTA DIN IMOBIL CU LOCUINTE (S1+S2+P+2E+M) IN PENSIUNE, AMENAJARE POD EXISTENT- (D1+D2+P+2E+M DUPLEX), MODIFICARI FATA DE AC NR. 122/12.11.2020, CONSTRUIRE RESTAURANT D+P+M, ORGANIZARE DE SANTIER, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI  PRAHOVA, de a nu  se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa,  in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul SCHIMBARE DESTINATIE CONSTRUCTIE EXISTENTA DIN IMOBIL CU LOCUINTE (S1+S2+P+2E+M) IN PENSIUNE, AMENAJARE POD EXISTENT- (D1+D2+P+2E+M DUPLEX), MODIFICARI FATA DE AC NR. 122/12.11.2020, CONSTRUIRE RESTAURANT D+P+M, ORGANIZARE DE SANTIER, propus a fi amplasat in Str. Panduri nr. 1, oras Busteni, Jud. Prahova.

          Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306 , in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

          Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

Image