Sâmbătă, 11 Octombrie 2014 13:25

Sărbătoarea de Halloween, marcată printr-o petrecere de groază la Castelul Bran

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sărbătoarea de Halloween va fi marcată printr-o petrecere de groază, organizată pe 1 noiembrie, între orele 19.00 şi 00.30, la Castelul Bran, la eveniment fiind anunţată şi prezenţa legendarului conte Dracula. Iubitorii de groază şi mister vor putea să intre în atmosfera petrecerii de Halloween, între zidurile reci şi întunecoase ale Castelului Bran, pe 1 noiembrie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Legendarul Conte Dracula, ţipetele şi dansul ielelor vor însoţi participanţii la eveniment la tot pasul într-un tur de neuitat, la finalul căruia aceştia vor avea ocazia de a degusta vinul roşu ca sângele, în curtea interioară a castelului.

Totodată, copiii curajoşi, însoţiţi de cei dragi, vor fi recompensaţi de contele Dracula cu bomboane.

Vizitatorii cu chef de distracţie sunt invitaţi să se bucure de Halloween în parcul regal, la o petrecere la adăpostul unui cort special decorat pentru acest eveniment.

Începând cu ora 19.30, petrecăreţii vor putea viziona filmul "Dracula" (SUA - 1931), iar la 21.30 se va da startul petrecerii "Halloween After Party".

Deşi ţinuta horror nu este obligatorie, participanţii la petrecere nu trebuie să uite să se costumeze, întrucât cea mai originală ţinută va fi premiată.

Pentru eveniment, vor fi puse în vânzare două categorii de bilete, care pot fi achiziţionate în seara respectivă de la casieria castelului: 50 de lei - acces în castel tur nocturn alături de contele Dracula, vin roşu, dansul ielelor; 75 de lei - acces în Castelul Bran, în cort, tur nocturn cu contele Dracula, black vodka shots, vin roşu, dansul ielelor, proiecţie film horror şi "Halloween After Party" .

Halloween (o abreviere pentru "All Hallows' Evening") este o sărbătoare de origine celtică, preluată de multe popoare din lumea occidentală şi nu numai. Halloween-ul se celebrează în noaptea de 31 octombrie, precedând sărbătoarea creştină Ziua tuturor sfinţilor de pe 1 noiembrie.

Citit 2155 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Octombrie 2014 13:27

   

Mai multe din această categorie: « Locuri de muncă în Prahova REDACTIE »

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.