Luni, 21 Mai 2018 09:26

IMAGINARIUM - La Ploiești începe, astăzi, prima ediție a Festivalului de teatru pentru copii și tineret. Nu ratați parada de diseară!

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Luni, de la ora 10.30, în sala Teatrului "Toma Caragiu" se joacă spectacolul "Crăiasa Zăpezii", primul din lungul șir programat, în această săptămână, în cadrul primei ediții  a Festivalului de teatru pentru copii și tineret "Imaginarium". Ca multe alte reprezentanții incluse în program, și aceasta va fi pusă în scenă cu casa închisă, biletele fiind epuizate.

Citiți și: IMAGINARIUM - Prima ediție a Festivalului de teatru pentru copii și tineret de la Ploiești are loc în perioada 21-27 mai

Însă cei care nu vor merge la teatru, luni dimineață, au ocaiza să intre în lumea Imaginarium diseară, de la ora 19.00, cu prilejul paradei care se va desfășura pe Bd. Independenței, pornind de la sediului Teatrului de animație pentru copii și tineret "Imaginario" (fostului "Ciufulici").

Citiți și: Teatrul de Păpuși "Ciufulici" devine Teatrul de animație "Imaginario" și va prezenta inclusiv spectacole pentru adolescenți și adulți

Festivalului de teatru pentru copii și tineret "Imaginarium" are loc la Ploiești, în perioada 21 - 27 mai.

Telegrama de Prahova este partener media al evenimentului.

 

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.