Marți, 03 Iulie 2018 14:07

Concertul pentru închiderea stagiunii, la Filarmonica din Ploiești, amânat pentru 5 iulie

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ultimul concert al stagiunii 2017 - 2018 de la Filarmonica "Paul Constantinescu" din Ploiești, programat inițial să aibă loc pe 28 iunie, a fost amânat pentru vinerea aceasta. Evenimentul va avea loc pe 5 iulie, de la ora 20.30, la teatrul de vară din Parcul "Constantin Stere" de la Bucov.

Din păcate, data aleasă inițial nu a putut fi respectată, din cauza condițiilor meteorologice. Și, pentru că este un moment deosebit pentru echipa Filarmonicii și spectatorii fideli, organizatorii au ținut să păstreze toate elementele gândite în legătură cu acesta, inclusiv decorul special ales pentru închiderea stagiunii.

"JAZZ in the FUN.K" îi va aduce pe scena teatrului de vară de la Bucov pe membrii Ploiești Jazz Trio (Sorin Zlat - pian, Răzvan Cojanu - bas și Laurențiu Ștefan - tobe), iar ca invitați pe Robert Patai (voce), Cătălin Minea (saxofon) și Alex Man (chitară electrică).

Intrarea este liberă, dar accesul este permis numai pe bază de invitație. Rezervări se mai pot face, încă, la numărul 0734.335.067.

De asemenea, sunt valabile și invitațiile ridicate deja de spectatori pentru data de 28 iunie.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.