Joi, 06 Decembrie 2018 11:46

ROMÂNIA 100 | Concurs pe teme istorice, lansat la Biblioteca "Nicolae Iorga" din Ploieşti

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În anul centenarului Marii Uniri, Biblioteca Judeţeană "Nicolae Iorga" Ploieşti a lansat un inedit concurs pe teme istorice dedicat elevilor din liceele din Prahova. Prima ediţie, la care vor participa 11 unităţi de învăţământ, se va desfăşura vineri în Palatul Administrativ.

Concursul "Istoria neamului românesc" este  organizat anual de către Biblioteca Județeană "Nicolae Iorga", în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Prahova și Consiliul Județean Prahova. În anul 2018 competiţia are ca temă "România în războiul de întregire a neamului și înfăptuirea Marii Unirii din 1918".

Concursul, aflat în 2018 la debut, se va desfășura pe 7 decembrie, în Sala "Europa" din Palatul Administrativ, au anunţat organizatorii, care au mai precizat că 11 licee din județul Prahova şi-au anunţat participarea. "Concursul constă în întrebări referitoare la istoria României și respectiv formularea de răspunsuri scrise din partea concurenților (întrebări frontale). Le urăm mult succes tuturor participanților!", au mai transmis organizatorii.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.