Duminică, 03 Februarie 2019 15:41

Muzica lui Freddie Mercury, reinterpretată. Concertul "Queen Classics" ajunge în martie la Filarmonica Ploieşti

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Filarmonica "Paul Constantinescu" Ploieşti va găzdui, luna viitoare, un inedit concert simfonic bazat pe îndrăgitele melodii ale trupei Queen. Evenimentul este programat pe 7 martie.

Proiectul combină muzica academică, rock-ul, jazz-ul și musical-ul şi propune o reinterpretare neaşteptată a unora dintre cântecele care au marcat, decenii la rând, muzica internaţională.

"Proiectul Queen Classics by Vlad Maistorovici este in permanentă transformare, o abordare personală a acestei muzici eclectice care combină muzica academică cu rock-ul, jazz-ul și musical-ul. Conceptul s-a nascut din dorința mea de a interpreta ca violonist muzica plină de energie fabuloasă a formației Queen. În spirit clasic, fiecare notă din melodiile originale este respectată și recreată prin prisma tehnicilor instrumentale clasice și de avangardă, formula de cvartet, orchestră de coarde și percuție emulând stilul interpretativ al celor patru membrii ai formației Queen, intr-un spectacol care este în același timp muzică de cameră si concert rock”, a afirmat dirijorul Vlad Maistorovici.

Biletele au preţul de 100 de lei şi au fost puse în vânzare.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.