Vineri, 17 Mai 2019 09:39

NOAPTEA MUZEELOR | Filarmonica "Paul Constantinescu" Ploiești lansează pentru spectatori o invitație specială, la muzică și meditație

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Sâmbătă 18 mai, de la ora 19:00, vă invităm să deschideți Noaptea Muzeelor cu un concert unic care vă poate schimba viața – un amestec special de muzică și meditație la Filarmonica Ploiești. Viața și arta sunt o combinație armonioasă de sunet și tăcere, formă și umbră, mișcare și liniște. De asemenea, acest concert de Sitar și Tabla vă va permite să experimentați bucuria muzicii combinată cu un moment complet tăcut pentru a vă trezi energia interioară printr-o scurtă meditație. Aceste două esențe ale culturii indiene - muzica și meditația, vă sunt aduse de Filarmonica «Paul Constantinescu» din Ploiești în parteneriat cu Sahaja Yoga România - o asociație culturală non-profit, care împărtășește Experiența Realizării Sinelui și meditația Sahaja Yoga, in mod gratuit, de 30 de ani in România", au anunțat reprezentanții Filarmonicii.

Artiștii, Mihai Sturza - sitar și Sorin Bunda - tabla, nu sunt numai muzicieni profesioniști cu studii muzicale aprofundate în țară și în India, ci si oameni ce au îmbrățișat meditațiaSahajaYoga în rutina lor zilnică, beneficiind de o viață echilibrată emoțional, fizic, mental și spiritual pe care sperăm să odescoperiți prin această experiență unică.

Intrarea este liberă.

Citiți și: NOAPTEA MUZEELOR - Vizite nocturne gratuite și expoziții speciale, în instituțiile de cultură din Prahova, pe 18 mai

Filarmonica “Paul Constantinescu” va proiecta, pe parcursul celor cinci ore de program pregătit pentru Noaptea Muzeelor, selecțiuni video din concertele susținute de Ploiesti Jazz Trio (formație apartinând instituției noastre), respectiv din Concertul omagial Shri Mataji Nirmala Devi (muzică clasică indiană și mediație).

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.