Marți, 23 Iulie 2019 11:48

JAZZ ON THE ROOFTOP | Concerte pe acoperişul Primăriei Ploieşti, în august

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Filarmonica "Paul Constantinescu" Ploieşti organizează a doua ediţie a ineditului eveniment "Jazz on the Rooftop". În luna august, timp de trei seri, melomanii pot asista la reprezentaţii în aer liber, pe acoperişul noului sediu al administraţiei locale.

Evenimentul, un proiect marca Ploiesti Jazz Festival, face parte dintr-un set mai amplu de măsuri luat de conducerea instituţiei de cultură pentru a aduce muzica mai aproape de ploieşteni. Biletele, în valoare de 70 de lei pe concert, au fost puse deja în vânzare. Cei care doresc să particpe în toate cele trei seri au la dispoziţie şi un abonament.

"Filarmonica «Paul Constantinescu» vă invită, în perioada 23-25 august, la cea de-a doua ediție a «Jazz on the Rooftop» - un proiect marca Ploiesti Jazz Festival. Evenimentul va fi deschis, de la ora 20.00, de Zoom Band & Emil Bîzgă (RO), iar de la ora 21.30 îi veți putea asculta pe cei de la RC & The Melody Makers(RO/IT/NE/US). Sâmbătă, 24 august, de la ora 19.00, pe scenă va urca Ploiești Jazz Trio (RO), iar de la ora 20.15 - Pilani Bubu Quartet (ZA). În ultima seară, de la ora 19.00 vor evolua Luiza Zan (RO) şi Jazzpar Trio (HU). Seara se va încheia cu reprezentația celor de la Groove Garden (RO), programată să aibă loc începând cu ora 20.15. «Jazz on the Rooftop» se va desfăşura pe terasa clădirii de sticlă din centrul oraşului, în care funcţionează Primăria Ploieşti. Preţul unui bilet este de 70 de lei/zi, iar al unui abonament, valabil pe toată perioada evenimentului, este de 160 lei", a anunţat Filarmonica Ploieşti.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de pe site-ul instituţiei, detalii AICI.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.