Marți, 10 Septembrie 2019 14:17

Theodora Sandu, de la Teatrul "Toma Caragiu" din Ploiești, a fost premiată la Gala Tânărului Actor HOP

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Theodora Sandu, actriță a Teatrului "Toma Caragiu" din Ploiești, a urcat pe podiumul celei de-a XXII-a ediții a Galei Tânărului Actor HOP care s-a desfășurat la Teatrul de Stat Constanta. Aceasta a primit Premiul Publicului pentru ”Cea mai buna actriță” și distincția ”1/10 pentru FILM la TIFF” pentru rolul din ”Ophelia”, după "Hamlet" de William Shakespeare.

Juriul final al Galei Tânărului Actor HOP 2019 a fost format din Adrian Batista – regizor și producător TV, Ioana Bogătan – actrița, Ada Lupu Hausvater – regizor, Ludmila Pâtlanjoglu – critic de teatru și Liana Tugearu – critic de dans.

De doi ani, Theodora Sandu este actriță la Secția Dramă a Teatrului ”Toma Caragiu” din Ploiești. Theodora a obținut un masterat în Arta Actorului la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie „I.L.Caragiale” București.

Până acum, a interpretat roluri ca Agafia Tihonovna din spectacolul ”Căsătoria” - regia: Alexandru Mâzgăreanu, Lucetta din piesa ”Cei doi tineri din Verona” - regia: Vlad Trifas, Liza din ”Cuscrii din Tirana” - regia: Dragoș Câmpan, Maria Efimovna Grekova din ”Miere sălbatica” - regia: Aleksandar Ivanovski, Marghiolita din ”Piatra din casă” - regia: Alexandru Dabija și Mary Warren din ”Vrăjitoarele din Salem” - regia: Vlad Cristache.

Pe 21 septembrie, pe Theodora o puteți vedea pe scena teatrului din Ploiești, într-o nouă reprezentație a spectacolul ”Piatra din casă”, de Vasile Alecsandri, în regia lui Alexandru Dabija.

Sursa foto: teatruploiesti.ro

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.