Miercuri, 11 Septembrie 2013 15:53

La ce preţ ajunge noul iPhone în România

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Apple a lansat marţi, în SUA, iPhone 5S, noua generaţie a smartphone-ului iPhone care aduce ca noutate senzorul de amprentă, Touch ID, încorporat în spatele butonului Home, notează zf.ro. Rolul senzorului este acela de a identifica proprietarul după amprentă, astfel încât doar acesta să poată accesa terminalul. Pe de altă parte parte, Touch ID poate fi setat pentru a recunoaşte mai multe amprente.

Preţurile la iPhone 5S, cu abonament pe doi ani: 16GB - 199 de dolari, 32GB - 299 de dolari şi 64GB - 399 de dolari, în SUA. Potrivit estimărilor ZF, noul smartphone Apple, iPhone 5S ar putea ajunge în România la un preţ aproximativ de 850 euro la liber, pentru un terminal cumpărat fără abonament şi care nu este blocat într-o anumită reţea.

Tot marţi, Apple a prezenta şi versiunea mai ieftină a terminalului, iPhone 5C, din plastic, varianta „low cost” a modelului iPhone 5, cu carcasă de plastic şi structură internă ranforsată cu oţel, procesor A6, cameră de 8MP. Camera FaceTime de pe faţă a primit şi ea un upgrade. În SUA, pentru abonamente pe doi ani, iPhone 5C va avea preţuri cuprinse între 99 dolari, versiunea cu capacitate de stocare internă de 32 GB şi 199 de dolari versiunea cu 64 GB.  iPhone 5C are un

iPhone 5S şi iPhone 5C vor ajunge în magazinele din Statele Unite pe 20 septembrie, dar până în decembrie va fi disponibil în peste 100 de ţări.

Sursa foto: digitaltrends.com

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.