Joi, 12 Septembrie 2013 21:28

AFI sau a nu fi? Ultimele retuşuri la noul mall din Ploieşti

Scris de  Alex Călinoiu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lucrările au intrat în linie dreaptă la noul mall AFI din Ploieşti, care urmează să se deschidă pe 3 octombrie. Reprezentanţii companiei fac ultimele retuşuri, iar brand-urile care au închiriat spaţii aici au început deja amenajările. Deschiderea noului obiectiv va crea peste 1.000 de locuri de muncă în Ploieşti.

Al doilea mall AFI din România, după cel din Cotroceni, urmează să se deschidă la Ploieşti, pe 3 octombrie, în apropierea Oborului. Cu câteva săptămâni înainte de inaugurare, lucrările au intrat în linie dreaptă. Mai mult, chiriaşii au preluat deja spaţiile şi au început amenajările. Dezvoltatorii proiectului se aşteaptă ca, până la finalul săptămânii viitoare, construcţia să fie gata. Undeva în jur de 16 septembrie urmează ca şi firmele care au preluat spaţii aici să termine cu amenajările, iar până pe 3 octombrie mai rămân câteva detalii de rezolvat, legate de finisaje, decoraţiuni, curăţenie şi, evident, aprovizionare.

Pe lângă magazinele cu produse vestimentare, AFI Palace Ploieşti va oferi o gamă extinsă de facilităţi: librării, bănci, farmacie, patinoar acoperit, locuri de joacă, spaţii pentru mâncare, locuri de divertisment, sală de fitness şi 900 de locuri de parcare, dintre care 300 în subteran, plus şase săli de cinema dotate după ultimele standarde. Cinematograful va fi singurul care nu va fi inaugurat pe 3 octombrie, urmând ca lucrările complexe de aici să se încheie undeva în martie 2014.

1.000 de locuri de muncă

În noul mall urmează să lucreze peste 1.000 de oameni, la firmele care au închiriat spaţii, plus personal pentru pază, mentenanţă sau curăţenie.

Printre mărcile de renume care vor veni la noul mall din Ploieşti se numără H&M, Nike, Reserved, Croptown, Cotton, Kenvelo, Lee Kooper, Time Out, Cărtureşti, Jolidon, McDondald’s, KFC, Flanco, Intersport, Cinema City. În plus, la parter urmează să fie deschis un hipermarket Cora, care va asigura aproape jumătate din cele mai bine de 1.000 de locuri de muncă de aici.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.