Joi, 12 Septembrie 2013 21:38

Sfaturi pentru mediul de afaceri din Prahova

Scris de  Alex Călinoiu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a organizat, ieri, o înrevedere cu mai mulţi reprezentanţi ai mediului de afaceri din judeţ, pentru prezentarea unui proiect de formare, cu finanţare europeană, desfăşurat de patru camere de comerţ din ţară, din Botoşani, Bacău, Vrancea şi Suceava. Valoarea totală a proiectului, destinat managerilor şi angajaţilor din IMM-uri, dar şi celor care vor să pună pe picioare o afacere, a fost de 12,3 milioane de lei.

Pe lângă rolul mai degrabă birocratic – beneficiarii proiectului fiind nevoiţi să demonstreze la UE că au desfăşurat conferinţe pentru diseminarea informaţiilor legate de proiect – conferinţa de ieri a urmărit şi strângerea unor informaţii legate de necesităţile mediului de afaceri prahovean legate de resursele umane şi cursurile de perfecţionare.

„Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi, întrucât dorim ca viitoarele proiecte, pentru perioada de finanţare 2014-2020, să fie croite în funcţie de necesităţile mediului de afaceri”, a explicat Luana Teodorescu, director de Cooperare Internaţională şi Afaceri Europene în cadrul CCI Prahova.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.