Vineri, 13 Septembrie 2013 16:21

România, prima țară din lume unde Vodafone lansează acest produs

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Grupul britanic Vodafone a lansat, în premieră mondială, pe pieţele din România şi Germania, o tabletă cu sistem de operare Google Android, Vodafone Smart Tab III 10, care este construită de compania chineză Lenovo, anunță zf.ro. Noua tabletă este disponibilă atât utilizatorilor individuali, cât şi clienţilor business, noi şi existenţi, la preţuri ce pornesc de la 184 de euro (TVA inclusă), cu abonamentul Internet Tab Plus, pe o durată de doi ani.

Utilizatorii Vodafone pot achiziţiona noua tabletă şi în rate egale, de 10 euro/lună, fără avans, cu abonamentul Internet Tab Plus, de 12 euro/lună. Fără abonament, tableta este disponibilă la preţul de 299 de euro (TVA inclusă), a precizat pentru sursa citată Bogdan Lerescu, Head of Terminals, Vodafone România.

Tableta Lenovo are un ecran de 10,1 inchi, cu o rezoluţie de 1200 x 800p, sistem de operare Android 4.2, un procesor QuadCore de 1,2 GHz şi memorie RAM de 1GB. Utilizatorii tabletei beneficiază atât de cameră frontală, de 0,3 Mp, cât şi de cameră principală, de 5 Mp. Anul acesta piaţa de tablete din România este estimată la 450.000 - 500.000 de unităţi.

Sursa foto: zf.ro

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.