Vineri, 04 Octombrie 2013 10:16

Probleme pe A3. Conectarea la Capitală, amânată

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, inaugurată în iulie 2012, a fost lăsată fără niciun ban în bugetul pe anul acesta după ce Guvernul a tăiat finanţarea la rectificarea bugetară. Decizia executivului vine în condiţiile în care lucrările la infrastructură autostrăzii nu sunt terminate, porțiunea de 6,5 km de la Şoseaua de Centură până în Capitală e încă în construcţie, nodurile rutiere importante nu sunt finalizate, iar pe întreagă lungime a autostrăzii nu există încă nici o benzinărie.

nformaţiile vin de la Compania de Autostrăzi: “în acest an nu va fi deschis traficul pe niciun sector din această autostrada”, potrivit hotnews.ro. Lucrările pe tronsonul Şoseaua de Centură – Strada Popasului sunt avansate, iar la începutul verii autorităţile anunţau noi kilometri inauguraţi.

În aceste condiţii, tronsonul ar putea fi deschis cel mai devreme în primăvara 2014, dar apare o altă problemă: o autostrada cu trei benzi pe sens se va opri într-o intersecţie cu un drum cu câte o bandă pe sens în zona Pipera. Ce soluţie au ales autorităţile? Au dat aviz de construire a unei benzinării în intersecţie, în loc să reconfigureze sensul giratoriu din Pipera.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.