Duminică, 06 Octombrie 2013 11:24

GALERIE FOTO - Cărţile de vizită care au făcut istorie. Cum se prezentau Bill Gates, Steve Jobs, Walt Disney sau Albert Einstein

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sunt oameni care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Şi totuşi, în ciuda faimei, au considerat oportun că au nevoie, ca orice om obişnuit, de o carte de vizită. Ce au ales unii dintre cei mai influenţi oameni ai planetei să-i reprezinte.?

Co-fondatorul gigantului Microsoft , Bill Gates, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, a optat, la realizarea vechilor sale cărţi de vizită, pentru un design retro şi o culoare puternică.

Cine nu a auzit de Albert Einstein? Pe când trăia, însă, în ciuda faimei sale, şi celebrul fizician a considerat că are nevoie de cărţi de vizită. Modelul la care a apelat este unul comun, formal s-ar putea spune, pe care îl regăsim, probabil, şi în zilele noastre, în portofelele multor persoane.

 

Deşi astăzi în postura de cel mai puternic om al planetei, a existat o vreme când până şi Barack Obama avea nevoie să se prezinte:

Autor al unora dintre ideile care au revoluţionat tehnologia, cărţile de vizită ale lui Steve Jobs erau creionate surprinzător de simplist:

 

De departe, una dintre cele mai fascinante cărţi de vizită este cea a preşedintelui american Abraham Lincoln, de pe vremea în care acesta se prezenta drept avocat în Springfield, Illnois.

Cum era de aşteptat, cartea de vizită a lui Houdini nu avea nicio legătură cu obişnuitul, dar te trimitea cu gândul imediat la mistic şi magie.

Uşor de recunoscut! Chuck Jones, părintele unora dintre cele mai îndrăgite personaje de desene animate, a ales să fie prezentat de simpaticul Road Runner.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a ales o carte de vizită care spune totul despre vârsta şi firea sa, cu destul umor.

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.