Luni, 04 Februarie 2013 08:05

Cum faci ca 2013 să fie cel mai bun an al afacerii tale

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mulţi oameni de afaceri îşi pun întrebarea care este soluţia cea mai bună pentru afacerea lor şi ce trebuie să facă să-şi atingă obiectivele.

Institutul European de Business Networking vine în întâmpinarea companiilor cu un răspuns bazat pe tehnici de relaţionare. Vineri, la Ploieşti a avut loc o primă întâlnire organizată sub egida institutului şi coordonată de de Ana Maria Mihăilă, expert în business networking. Au participat reprezentanţii a 52 de firme ploieştene care au învăţat ce înseamnă networkingul – adică modul în care oamenii relaţionează,  schimbând idei, resurse şi informaţii - şi au exersat tehnici de relaţionare în grup.

„Networking-ul şi relaţionarea nu sunt noţiuni noi în România, dar această nişă de promovare nu prea a fost exploatată. Ajutăm antreprenorii atât să se dezvolte ei personal, prin schimbul de experienţă cu ceilalţi antreprenori, prin participarea la astfel de evenimente, prin promovare eficientă şi focusată, cât şi dezvoltarea afacerii prin brainstorming.  Noi organizăm  întâlniri între membrii institutului, unde se dezbat lucruri extrardinare şi oamenii ajută dezinteresat”, ne-a declarat Ana Mihăilă.

Pentru a se menţine o comunicare între oamenii de afaceri din Ploieşti,  se vor organiza aici  întâlniri săptămânale la Ploieşti, în fiecare zi de marţi, sub egida IEBN. S-a format deja o echipă de antreprenori şi liber profesionişti, din domenii de activitate diferite: turism, asigurări, producţie de mobilă, psihologie, consultanţă în management şi sunt aşteptaţi să se alăture şi alţi antreprenori.

„De fapt, scopul final al networkingului este recomandarea, însă pentru aceasta trebuie să ne cunoaştem, să căpătăm încredere unii în ceilalţi. Din această cauză ne întâlnim în fiecare săptămână, relaţionăm prin anumite pârghii îi învăţăm pe membrii asociaţi cum să relaţioneze eficient şi să capete încredere unii în ceilalţi, ca mai apoi să ne putem recomanda contactelor pe care fiecare le are în spate”, precizează  reprezentantul IEBN.


Roxana Manolache

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.