Vineri, 08 Februarie 2013 00:12

Prahovenii sunt invitați să investească în metale prețioase

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Investiția în metale prețioase este cea mai sigură, pentru că nu le scade valoarea în timp. Cu toate acestea, nu putem cumpăra aur sub orice formă și de oriunde, dacă vrem să-i răscumpărăm valoarea la prețul maxim. La evenimentul organizat ieri de la Camera de Comerț și Industrie Prahova, cei interesați au aflat cum pot să-și transforme economiile în aur.

Seminarul cu tema „Soluții inteligente de economisire, prin investire în metale prețioase” s-a adresat celor care sunt interesați de managementul capitalului economisit, prin plasarea acestuia în rezerve de metale prețioase. Reprezentanții companiei Arteus Capital România, lider în distribuția de metale prețioase din Europa Centrală, au oferit participanților toate detaliile și avantajele acestui mod de economisire.

„De 4.000 de ani de când s-a descoperit acest metal prețios, totul se raportează la el, știm că transmite încredere și siguranță. Transmitem cât mai multe informații concrete oamenilor, să știe în ce să investească, pentru că ei au auzit că cea mai bună investiție este aurul, dar nu li se explică și cum anume. Cei care aflaseră de această oportunitate au investit în bijuterii din Turcia sau alte țări. Dacă achiziționăm bijuterii din aur, ele au prețuri diferite la Istanbul, Dubai sau București, iar în acest caz nu pot fi  răscumpărate la prețul maxim”, a precizat Constantin Marius, director regional la Arteus Capital pe regiunea de Sud a României și București.

Compania distribuie în exclusivitate metale prețioase ale producătorilor atestați cu “Good Delivery” de către London Bullion Market Association. Este vorba de aur de puritate maximă de 999,9 la mie, precum și de argint cu puritate de 999,0 la mie. Arteus asigură posibilitatea investiției în metale prețioase în formă fizică cu sumă integrală, sau în cadrul programelor de economisire în aur și argint.

De la 1 octombrie anul trecut, Arteus a deschis un sediu în orașul Ploiești și are în jur de 50 de clienți în Prahova. “Clientul este consiliat în funcție de ce servicii dorește. Se poate economisi de la minim 50 de euro pe o perioadă mai lungă, pentru cei care doresc să aibă o pensie mai târziu.

Se poate cumpăra de la 1 gram până la 1 kilogram de aur, acestea sunt greutățile la lingourile noastre și se pot răscumpăra cu același preț peste tot în lume. Putem accesa și linii de credit ca garanție în băncile din străinătate”, a afirmat Constantin Marius.

Cea mai mare investiție de până acum în Prahova este de 6 kilograme, ceea ce înseamnă în jur de 350.000 de euro. Este indicat ca astfel de valori să nu fie păstrate în casă, ci la loc sigur. De aceea compania facilitează și depozitarea lor într-un seif din Austria la costuri foarte mici, chiar și gratis, în funcție de produsul achiziționat.


Roxana Manolache

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.