Vineri, 06 Iulie 2018 15:55

Anunţ de ultimă oră al Rafinăriei Petrotel-Lukoil Ploieşti, care începe procedurile de oprire a Complexului Cracare Catalitică

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea Rafinăriei Petrotel-Lukoil Ploieşti a transmis vineri un comunicat în care anunţă că în aceste zile va începe procedura de oprire a Complexului Cracare Catalitică, pentru a permite efectuarea unor verificări tehnice. Reprezentanţii companiei petroliere au precizat că este vorba despre o procedură uzuală şi că, în perioada aferentă, vor lua măsuri pentru monitorizarea "permanentă şi suplimentară" a zonelor din vecinătatea rafinăriei.

"Mâine, 07.07.18, începând cu ora 7:00 va intra în procedură normală de oprire Complexul Cracare Catalitică pentru verificări tehnice. Oprirea se va executa în conformitate cu regulamentul de funcţionare şi procedurile interne de siguranţă", au transmis reprezentanţii Petrotel-Lukoil Ploieşti. Aceştia au dat asigurări că procesul respectiv va avea un efect redus asupra factorilor de mediu şi nu va afecta populaţia: "Vă asigurăm că rafinaria va conduce procesul de oprire astfel încât să minimizeze cât mai mult efectele asupra factorilor de mediu şi că nu există niciciun pericol pentru populaţie".

"Zona de influenţă a Rafinăriei PETROTEL-LUKOIL va fi monitorizată permanent şi în mod suplimentar", se mai arată în comunicatul transmis vineri.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.