Joi, 09 August 2018 16:47

Euro Bus Diamond, autobuzul românesc cumpărat de Primăria Ploieşti pentru transportul călătorilor

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Ploieşti a semnat miercuri, 8 august, contractul de achiziţie a primelor autobuze româneşti produse de către compania BMC TRUCK & BUS.

Este vorba de un autovehicul conceput şi produs în România. Euro Bus Diamond este, la momentul actual, unica fabrică de autobuze din România.

Marca Euro Bus Diamond este românească și este înregistrată inclusiv la nivel internațional.

Autobuzele marca Euro Bus Diamond sunt superioare mai multor mărci de autobuze străine, din următoarele considerente:

Autobuzele Euro Bus Diamond sunt echipate cu componente de ultimă generație produse de cei mai buni și mai cunoscuți producători din lume (motor Mercedes-Benz, cutie de viteze ZF, axe ZF, sistem de frânare Wabco, sistem de gresare Bosch Rexroth etc.);

Șasiul și caroseria autobuzului sunt confecționate din inox;

Comparativ cu mai multe mărci de autobuze produse în afara țării, autobuzele Euro Bus Diamond sunt mai ușoare cu - între 700 -1500 kg -, ceea ce înseamnă, în realitate, un consum de combustibil mai mic;

Cu o capacitate de transport persoane de 109+1, Euro Bus Diamond este lider de piață.

Fabrica de autobuze Euro Bus Diamond multumește, în primul rând primarului, domnul Adrian Florin Dobre și Primăriei Municipiului Ploiești pentru organizarea unei licitații corecte.

Desemnarea autobuzelor marca Euro Bus Diamond câștigătoare la Ploiești înseamnă dezvoltarea fabricii de autobuze românești, dar și a încă peste 70 de firme românești, de la care cumpărăm diferite elemente și piese pentru fabricarea autobuzelor românești. Cu aceasta ocazie, vă mulțumim și în numele acestor peste 70 de firme.

Vă mulțumim, de asemenea, pentru crearea de locuri de muncă pentru cetățenii români.

Primăria Municipiului Ploiești, cumpărând autobuzul românesc, a făcut posibil ca toate taxele și impozitele să rămână statului român.

Cumpărând autobuzele romanești, se contribuie inclusiv la creșterea industriei românești.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.