Miercuri, 13 Martie 2019 13:51

EXPO VACANȚA | Reduceri de până la 20%, în weekend, la Târgul prahovean de turism

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului – APDT Prahova organizează, în acest weekend, la Ploiești, a XII-a ediție a Târgului prahovean de turism. Evenimentul va avea loc între 15 și 17 martie, la complexul comercial Ploiești Shopping City.

Organizatorii anunță că Târgul de Turism ExpoVacanța îi așteaptă pe cei interesați cu oferte speciale pentru vacanța copiilor, pentru Paște, Rusalii, 1 mai, sezonul de vară, atât în țară cât și străinătate. Vizitatorii vor putea participa la o tombolă cu premii oferite de expozanți și parteneri.

În parteneriat cu instituţii de cultură prahovene şi spaţii de agrement APDT va prezenta cu această ocazie conceptul Prahova Interactivă. Parcuri de distracţie, muzee, instituţii de cultură precum teatrul şi filarmonica, hipodromul, grădina zoologică vor fi parte a atracțiilor locale, care le vor fi prezentate vizitatorilor într-o formă interactivă, inedită.

“Am ajuns la ediţia a XII-a şi ne bucurăm că putem oferi ceva nou în fiecare an. Alături de conceptul Prahova Interactivă prezentăm vizitatorilor şi harta turistică a judeţului Prahova, proaspăt lansată la Târgul de Turism al României. Ofertele pe care agenţiile le vor avea disponibile în cadrul târgului aduc reduceri de până la 20%” a  declarat Adrian Voican, Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.