Marți, 16 Aprilie 2019 13:18

Libertatea: Metodele mafiote cu care frații Bărbuț i-au terorizat pe angajații AdePlast. Apelul disperat al unui salariat, către un polițist: "Mi-e teamă pentru viața mea, m-ați înțeles ?”

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Presa centrală dezvăluie dedesubturile luptei pentru avere declanșate de moartea fondatorului Adeplast, omul de afaceri Marcel Bărbuț, pe 9 februarie 2019.  Libertatea scrie că testamentul acestuia i-a încăierat pe copiii lui cu directorul general al companiei, care este și președinte al Consiliului de Administrație.

Sursa citată susține că a intrat în posesia unei convorbiri între un salariat și un polițist care anchetează agresarea directorului de către ”prințișorii de Corlătești”. "I-au dat în coaste omulețului ăla. Nu poate să respire. E bolnav cu inima. Omulețul ăla nu a dormit nopțile. Marcel Bărbuț senior, până a murit, îi dădea indicații de câte ori se trezea, la 1-2 noaptea. Îi spunea ce să facă. Era și ăla speriat de ce-o să facă băieții lui. (...) Domnule, mi-e teamă pentru viața mea, m-ați înțeles? Și mi-e teamă și pentru serviciu. E posibil ca ei să rămână patroni, dar nu se știe”, i-ar fi dezvăluit omul din companie polițistului, conform convorbirii citate de Libertatea.

În aceeași convorbire, angajatul ar dezvălui și care sunt planurile moștenitorilor, legate de testament.

Citiți mai multe pe libertatea.ro.

Sursa foto: captură libertatea.ro

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.