Miercuri, 05 Iunie 2019 09:08

Ioana Burcea, fiica proprietarului Paralela 45, deschide primul bistro gastronomic: Vom folosi doar produse româneşti, proaspete

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ioana Burcea, fiica proprietarului touroperatorului Paralela 45, intră pe segmentul de restaurante şi a deschis împreună cu un prieten primul bistro gastronomic în sectorul 1 al Capitalei.

Investiţia depăşeşte 85.000 euro şi se află într-un spaţiu închiriat, având o capacitate de 65 de locuri, a declarat Ioana Burcea pentru News.ro.

"La Bistro gastronomic Frank, focusul este mâncarea. Aducem reţete din toată lumea, folosim ingrediente sezoniere, avem o listă complexă de vinuri. Meniul se va schimba în funcţie de sezon, lucrăm cu produse proaspete din România, doar proaspete. Până săptămâna viitoare sperăm să avem meniul de bucătărie şi unul separat pentru dulciuri şi deserturi".

Ea a studiat la Londra la Cass Business School (BSc Business Studies), iar apoi a urmat un masterat la Imperial College London. Pregătirea de patiserie a făcut-o la prestigioasa şcoală de bucătari Le Cordon Bleu Paris.

"Conceptul de bistro gastronomic înseamnă că facem totul de la zero fără niciun compromis. Cumpărăm cele mai bune ingrediente locale şi ne croim meniul în funcţie de ce este în sezon. Frank este un loc unde bucătăria este mai mare decât spaţiul pentru clienţi, calitatea mâncării este pe primul loc. Tot ceea ce mâncaţi la noi se face în casă – de la chiflele de burger la îngheţată artizanală. Facem parte dintr-o nouă generaţie de cârciumari în România, locuri noi şi moderne în care gătesc tineri pasionaţi care experimentează şi se joacă în bucătărie", a mai declarat Ioana Burcea.

Sursă foto News.ro.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.