Marți, 11 Iunie 2019 14:43

KiK, cel mai popular retailer de îmbrăcăminte la preţ redus din Germania, deschide primele magazine din Ploiești

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

KiK România a anunțat că va inaugura, în această săptămână, primele magazine din Ploiești, după alte 18 inaugurate la nivel național. Evenimentul va avea loc pe 14  iunie, la Winmarkt Omnia și Winmart Big.  

" Sărbătorim deschiderea, în premieră, a două magazine KiK în același oraș, în același timp, cu premii instant pentru cei mici. Îi recompensăm pentru conștiinciozitatea de care suntem siguri că au dat dovada în anul școlar care se încheie. Vă așteptăm cu mic cu mare în KiK Winmarkt Centru Ploiești (subsol), și KiK Winmarkt Big Ploiești pe 14 iunie.  Căutați mascota în magazin și spuneți-i codul «KiK vacanță».  Pe loc, cei mici vor fi recompensați!" au anunțat reprezentanții rețelei, cu mențiunea că "premiile instant se acordă copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 13 ani numai dacă spun codul «KiK vacanță» mascotei KiK. Perioadă desfășurare: KiK Winmarkt Centru Ploiești (subsol) – vineri, 14 iunie, 09:00 – 21:00, KiK Winmarkt Big Ploiești (etajul 1) – sâmbătă, 15 iunie, 09:00 – 21:00 sau până la epuizarea stocurilor disponibile."

"Prin deschiderea primei filiale KiK în Düsseldorf Gerresheim 1994, fondatorul Stefan Heinig a pus piatra de temelie pentru una dintre cele mai de succes poveşti din istoria firmelor care îşi desfăşoară activitatea în sectorul comerţului cu amănuntul din Germania. Succesul de care se bucură KiK Textilien und Non-Food GmbH se datorează dezvoltării unui nou model de afaceri: reducerile în sectorul produselor textile.

În prezent, KiK ocupă una dintre poziţiile din topul primilor zece furnizori în sectorul comerţului cu amănuntul din Germania şi dispune de peste 3.400 de filiale în Europa  – următoarele 10 ȋn curând şi  ȋn România.

Sectorul nostru principal de activitate este reprezentat de oferta de produse textile de calitate superioară şi disponibile la preţuri atractive, constituind o cotă de aproximativ 70 de procente din sortimentul complet. Oferta este completată de articolele noastre Non-Food", se arată în prezentarea de pe site-ul KiK România.

Sursa foto: Facebook/ kik România

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.