Marți, 19 Septembrie 2017 08:31

Mircea Diaconu se întâlnește, marți, la Ploiești, cu elevii C. N. "I. L. Caragiale"

Scris de  Telegrama.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Europarlamentarul Mircea Diaconu vine, miercuri, la C. N. "I. L. Caragiale" din Ploiești, pentru a se întâlni cu echipa "Împreună stăpânim timpul", care reprezintă unitatea de învățământ la ediția din acest an a competiției Euroscola. Evenimentul, de altfel, face parte din seria de acțiuni realizate în cadrul concursului, va fi un prilej pentru trecerea în revistă, împreună cu elevii ploieșteni, a priorităților culturale ale actualei sesiuni a Parlamentului European, inclusiv cu identificarea de soluții creative pentru problemele cu care patrimoniul cultural se confruntă în prezent.

Acțiunea programată la Ploiești se anunță una de înaltă clasă, ținând cont de elementele definitorii: un invitat de excepție, teme fundamentale, o gazdă aleasă și, desigur, participanți din rândul elevilor și dascălilor de elită.

Citiți și:  VIDEO - Colegiul Național "Ion Luca Caragiale" din Ploiești intră în competiția Euroscola

O echipă din partea C. N. "Ion Luca Caragiale" participă, anul acesta, în competiția Euroscola, concursul pentru licee derulat de Biroul de Informare al Parlamentului European în România (BIPE), în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale, pe tema „Rolul patrimoniului românesc în consolidarea identității europene”. Colegiul este reprezentat de 23 de elevi de clasa a IX-a și a X-a din cadrul colegiului, coordonați de prof. Marilena Colț, prof. Nicoleta Deaconu și directorul unității de învățământ, prof. Carmen Băjenaru.

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.