Joi, 09 Noiembrie 2017 05:41

Dan Puric, despre "România lui Eminescu - azi". De vorbă cu elevii C. N. "I. L. Caragiale"

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Colegiul Național "I. L. Caragiale" Ploiești continuă seria întâlnirilor organizate între elevi și personalități ale zilelor noastre. În această săptămână, oaspete a fost actorul Dan Puric, care i-a provocat pe liceenii ploieșteni la o discuție fascinantă despre România nemuritorului Eminescu în zilele noastre.

Conferința susținută de actorul , regizorul și scriitorul  Dan Puric și moderată de Fărintele Nedeloiu a fost organizată cu sprijinul Asociației părinților din C.N.I.L.C. și Casei de Cultură ,,I.L.Caragiale”, în cadrul parteneriatului dintre școală și Biserică ,,Elevii noștri, creștinii noștri”, prin intermediul catedrelor de Limbă română și Religie-Geografie, conduse de prof. Verginia Nedeloiu și prof. Nicoleta Deaconu.

Este pentru a doua oară în acest an când Dan Puric acceptă invitația de a veni la Ploiești, pentru un eveniment derulat de Colegiul Național "I. L. Caragiale". În luna februarie, acesta a susținut, aici, o conferință în care a abordat tema martirilor comunismului, aducând în prezent și ancorând în realitatea zilelor noastre un subiect generos și dureros din istoria românilor, dar totodată, ca și tema conferinței din aceste zile, reprezentând un izvor însemnat de învățăminte pentru fiecare generație.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.