Miercuri, 06 Decembrie 2017 12:52

Târg de Crăciun la C. N. "I. L. Caragiale". Copiii și părinții vând decorațiuni și bunătăți de sezon, ca să strângă bani pentru școala lor (FOTO și VIDEO)

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu cât mai mulți copii, cu atât mai multe nevoi. Asta au înțeles elevii și părinții de la  C. N. "I. L. Caragiale" , care au căutat soluții să ajute, și ei, unitatea de învățământ, atunci când sprijinul din partea autorităților locale, care o au în administrare, se lasă așteptat. Iar una dintre rezolvări a fost organizarea, cu diferite ocazii, de târguri unde copiii să poată oferi produsele realizate de ei, în schimbul donațiilor din partea vizitatorilor.

Al doilea astfel de eveniment este în desfășurare, chiar acum, în curtea colegiului ploieștean, iar dacă sunteți în căutare de mici atenții pe care să le oferiți în dar de Moș Nicolae, n-ar strica să faceți un popas și aici. Până la ora 16.30, pe rând, elevii de la toate clasele își ocupă locul la standurile special amenajate și oferă obiectele realizate de ei.

Fie că este vorba despre decorațiuni de sărbători, bijuterii sau delicii de sezon (plăcintă, salam de biscuiți ori turtă dulce), pentru orice obiect ales puteți lăsa, la schimb, o donație.

În ciuda frigului, încă de la ora 9.00, de la cei mai mici "meșteri" ai Colegiului, de la clasa pregătitoare, până la liceeni, au muncit pentru a sprijini proiectele școlii la care învață și pe care o reprezintă. Alături de aceștia, colaboratorii colegiului au adus, și ei, propriile produse, iar o parte din vânzări o vor dona unității de învățământ.

Cu sumele astfel strânse, Asociaţia Părinţilor "150 CNILC" va putea continua proiectele educaționale. Printre altele, banii se vor transforma inclusiv în burse și premii pentru elevii cu rezultate deosebite, mai ales că școala este între prezențele obișnuite pe podiumurile concursurilor naționale și internaționale.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.