Vineri, 02 Martie 2018 12:09

ADMITERE CLS. A V-A - Profesorii de la C. N. "I. L. Caragiale" susțin cursuri gratuite de pregătire, pentru viitorii candidați. Din toamnă, Colegiul va avea clasă de germană

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Conducerea Colegiului Național "Ion Luca Caragiale" Ploiești a publicat primele informații referitoare la admiterea la clasa a V-a, în anul școlar 2018 - 2019. Unitatea de învățământ va organiza trei clase a V-a, cu câte 28 de locuri. Una dintre ele va funcționa în regim de predare intensivă a unei limbi de circulație internațională. 14 locuri vor fi ocupate de elevi care optează pentru Limba engleză, iar 14 vor fi alocate, în premieră, elevilor care optează pentru Limba germană.

Alte 28 de locuri sunt alocate, în anul școlar 2018 - 2019, unei clase cu opționale de Informatică și Matematică.

Cea de-a treia clasă va avea, de asemenea, opționale de Matematică, dar este creată în primul rând pentru a le oferi elevilor absolvenți ai clasei a IV-a să-și continue studiile în cadrul unității de învățământ.

Pentru a veni în sprijinul copiilor care vor să ocupe unul dintre locurile disponibile la clasa a V-a, în cadrul CNILC, din toamna lui 2018, unitatea de învățământ, prin profesorii de specialitate, asigură, de la jumătatea acestei luni, cursuri de pregătire la disciplinele la care va fi organizată testarea în vederea selecției.

Înscrierile pentru participarea la cursuri se pot face prin completarea unei cereri tip, la secretariatul școlii, în perioada 5-8 martie (8.00 - 18.00), pe 9 martie (8.00 - 16.00) și în intervalul 12 - 14 martie (8.00 - 18.00).

Cursurile vor avea loc la Matematică și Limba engleză, în perioada 17 martie - 16 iunie, iar la Limba germană în perioada 15 martie - 14 iunie.

Programul complet poate fi consultat AICI.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.