Miercuri, 06 Iunie 2018 10:52

Burse de 400 de lei/ lună și garanția angajării, după absolvire, pentru elevii primei clase în sistem dual susținute de Adient Trim Ploiești. Când au loc înscrierile

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri, pe 15 iunie, se dă starul înscrierilor în prima clasă în sistem dual creată în cadrul Liceului Tehnologic “Anghel Saligny”, cu sprijinul Adient Trim Ploiesti, lider mondial specializat în tapiţerii autopremium și unul dintre primii inițiatori ai învăţământului dual în România.

La înscrieri, care se pot face până în data de 19 iunie, sunt așteptați elevii absolvenți ai ciclului gimnazial.  Clasa, a cărei programă este dedicată industriei textile şi pielărie, are disponibile 20 de locuri.

Elevii care se vor înscrie în această clasă vor primi, la absolvirea celor trei ani de studiu, calificarea de confecționer produse textile. Pe lângă aceasta, ei vor beneficia de stagii de practică în cadrul fabricii de tapițerii auto Adient, aflată în Parcul Industrial Ploiesti, sub îndrumarea angajaților seniori din echipa acesteia. În plus, vor primi burse lunare în valoare de 400 lei și vor avea garanția unui loc de muncă sigur, prin posibilitatea de a face parte din marea familie Adient Trim Ploiești, după absolvire.

Pentru informații suplimentare, elevii sunt așteptați, împreună cu părinții lor, la sediul Liceului Tehnologic“Anghel Saligny” din Ploiești, Str.Mihai Bravu 249. Detalii pot fi primite și apelând la numărul de telefon 0372.447.901.

“O formă de educație relativ nouă în România, învățământul dual reprezintă șansa specializării în meserii față de care cererea de forță de muncă din partea angajatorilor este foarte mare, în România.Elevii și părinții care își doresc de la copiii lor să aibă satisfacția unui loc de muncă sigur și ocazia perfecționării profesionale într-o companie recunoscută la nivel mondial, în continua expansiune și în pas cu tehnologiile inovatoare disponibile în plan international, au ocazia îndeplinirii acestui vis datorită clasei duale create în cadrul parteneriatului Adient -  Liceului Tehnologic «Anghel Saligny»”, spune Costin Trîmbiţaşu, plant manager ADIENT TRIM Ploieşti.

Absolvenţii învăţământului obligatoriu care întrerup studiile pot fi cuprinşi, până la împlinirea vârstei de 26 de ani, într-un program de pregătire profesională prin învățământ dual, în vederea dobândirii unei calificări profesionale, astfel încât și aceștia pot beneficia de cursurile clasei inițiate de Adient Trim Ploiești.

ADIENT TRIM Ploieşti este fabrica de referinţă pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă şi inovativă. De 15 ani, echipa ADIENT TRIM Ploieşti produce tapiţerii premium pentru cele mai importante mărci de maşini.

ADIENT TRIM Ploieşti are în prezent peste 1.900 de angajaţi. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Ploieşti se regăsesc pe mai mult de 750.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 6.000 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv  armături metalice), Ploieşti (tapiţerii), Piteşti (tapiţerii).

De asemenea, ADIENT este lider global în fabricarea de scaune auto, Cu 75.000 de angajaţi în 230 de fabrici localizate în 33 ţări din întreaga lume.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.