Vineri, 29 Iunie 2018 09:20

VIDEO - Şase medalii pentru elevii care au reprezentat județul Prahova la Mathematical Grammar School Cup de la Belgrad

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa InfO(1), formată din juniori pregătiți la Centrul Județean de Excelență Prahova- Ploiești, a reprezentat județul la a VI-a ediție a concursului internațional  MGSCUP 2018 de la Belgrad. Iar concurenții noștri s-au întors acasă cu nu mai puțin de șase medalii, a anunțat directorul CJE, Dana Lica:

Rareș Avram (C. N. "I. L. Caragiale" Ploiești) - medalie de argint la Informatică și medalii de bronz la Matematică și Fizică

Alexandru Dobleagă (C. N. "I. L. Caragiale" Ploiești) - medalie de bronz la Informatică

Sebastian Predescu (C. N. "I. L. Caragiale" Ploiești) - medalie de bronz la Informatică

Alexandru Săndulescu (Școala Gimnazială Mizil) - medalie de bronz la Informatică

"Felicitări echipei din Prahova prezente la Concursul Mathematical Grammar School Cup din Belgrad. Şase medalii (cinci de bronz şi una de argint) obţinute de cei patru elevi, membri ai Centrului de Excelență Prahova, elevi ai Colegiului Naţional «I. L. Caragiale» Ploieşti şi Şcoala Gimnazială Mizil. Mulţumim doamnei prof. Daniela Lică, directorul Centrului de Excelenţă, şi doamnei prof. Mariana Osman, cadre didactice la Colegiul Naţional «I.L.Caragiale» Ploieşti. Premierea a avut loc la Parlamentul Serbiei. Felicitări, Rareş, pentru cele trei medalii obţinute: bronz la Fizică, bronz la Matematică şi argint la Informatică", a transmis directorul CNILC, Carmen Băjenaru.

La concursul care are loc zilele acestea, la Belgrad, se confruntă echipe din 10 țări europene, printre care Bulgaria, Germania, Grecia, Macedonia, Muntenegru, România, Marea Britanie și Rusia.

Sursa imagini: Facebook/ Dana Lica

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.