Joi, 26 Iulie 2018 13:17

Șeful de promoție de la C. N. "Ion Luca Caragiale" din Ploieşti a fost ADMIS PRIMUL la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Tudor Nicolae Bonifate, absolvent din promoţia 2018 a Colegiului Național "I. L. Caragiale" din Ploiești, primul admis la Facultatea de Drept, Universitatea București, potrivit rezultatelor afişate de instituția de învățământ superior. Tudor a avut cele mai bune rezultate, dintr-un total de 1.292 de candidați înscriși, la examenul de admitere care a constat în probe la Lima română și Economie, la care ploieșteanul a obținut 54, respectiv 40 de  puncte.

Tudor Bonifate a fost admis pe locurile la buget.

Numele absolventului de la "Caragiale" este cunoscut pe plan local, datorită rezultatelor foarte bune obținute la examenele naționale și olimpiadele la care a participat, de-a lungul anului. În 2014, Tudor Bonifate era, de exemplu, unul dintre cei trei prahoveni care încheiau Evaluarea Națională cu media 10.00.

Numai anul acesta, deși se pregătea pentru Bac, Tudor Bonifate a reușit să obțină premiul I și calificare în lotul României la olimpiada Lectura ca abilitate de viață. De asemenea, el a participat la etapa națională a Olimpiadei de Matematică.

Informatica și Fizica au fost, de asemenea, discipline la care ploieșteanul a avut rezultate excelente.

Tot în 2018, la Bac, Tudor a avut media 9,90, cu note de 10 la Matematică și Informatică, după ce a încheiat anii de liceu ca șef de promoție.

"Mândria noastră! Felicitări, Tudor, și mulțumiri familiei tale pentru alegerea făcută acum opt ani!", i-a transmis, fostului elev, directorul CNILC, Carmen Băjenaru, după anunțarea rezultatelor la admiterea 2018 de la Facultatea de Drept.

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.