Marți, 31 Iulie 2018 14:34

FOTO - Un nou premiu pentru jud. Prahova. Antonio Nedelcu, de la C. N. "Caragiale" Ploiești, pe locul al III-lea la faza națională a Concursului de comunicări științifice

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liceenii prahoveni, din nou pe podium la un concurs național. De această dată, un elev al Colegiului Național "Ion Luca Caragiale" s-a întors acasă cu rezultate deosebite, după participarea la Concursul Național de Comunicări Științifice și Referate desfășurat la Arad, în perioada 26 - 29 iulie.

Antonio Nedelcu (cls. a X-a), pregătit de prof. Carmen Băjenaru, a obținut premiul al III-lea, la secțiunea Istorie universală, cu lucrarea "Normalul în vreme de război", evaluată la 94,67 de puncte.

Din partea Colegiului ploieștean, la concursul de la Arad a mai participat și Ecaterina Stroea (cls. a XI-a), pregătită de prof. Laura Pandelache, cu lucrarea "În slujba Unirii: războiul din spatele frontului", prezentată la secțiunea Istoria românilor.

Citiți și: Mențiune pentru C. N. "I. L. Caragiale" Ploiești, la concursul național de referate, la Istorie. Miruna Matei a cucerit juriul cu poveștile eroilor necuvântători din Primul Război Mondial

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.