Vineri, 05 Octombrie 2018 13:41

Alexa Tudose și Dana Lica, de la C. N. "I. L. Caragiale" Ploiești, recompensate din nou cu titlurile de "Elevul Anului" și "Profesorul Anului"

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Ploiești a decernat vineri, pe 5 octombrie, într-un eveniment organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Educației, titlurile devenite deja o tradiție în recompensarea performanței obținute de elevi și dascăli de la școlile din municipiu.

Premiul "Elevul Anului" i-a revenit, în acest an, Alexei Maria Tudose, în prezent elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național "Ion Luca Caragiale" din Ploiești. Aceasta a obținut, în anul școlar 2017 - 2018, medalia de argint la Balcaniada de Informatică, premiul al II-lea și medalie de aur la faza națională a Olimpiadei de Informatică, dar și calificarea în lotul lărgit al României pentru Internaționala de Informatică.

Dana Lica, profesoara care a pregătit-o pe Alexa și, în același timp, directorul Centrului Județean de Excelență Prahova, a primit titlul "Profesorul Anului".

Este pentru a doua oară când această echipă de aur a Ploieștiului primește distincțiile amintite. Titlurile le-au revenit celor două și în anul 2016.

Citiți și:  FOTO și VIDEO -  Elevii și profesorii anului, premiați la Ploiești, de Ziua Educației

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.