Luni, 21 Ianuarie 2019 15:06

Patru candidați de 100 de puncte la sesiunea ianuarie 2019 a admiterii la Școala de Pompieri "Pavel Zăgănescu" Boldești-Scăeni

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel mai bune rezultat la sesiunea de admitere 2019, la Școala de subofițeri de pompieri și protecție civilă "Pavel Zăgănescu", a fost obținut de Mihai Andrei, un candidat recrutat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “OLTENIA” al judeţului Dolj.
Potrivit rezultatelor complete, afișate AICI, nu mai puțin de patru candidații au avut punctajul maxim, ei fiind departajați conform criteriilor prevăzute de metodologie.
Cel mai bun rezultat obținut de un prahovean a fost de 97 de puncte, al doilea în clasamentul general.
39 de candidați, din 82 din județ înscriși la admitere, au luat punctaj de trecere și vor studia, de luna viitoare, la școala din Boldești.
Ultimul punctaj al unui candidat declarat admis a fost de 88 de puncte, au mai precizat reprezentanții unității de învățământ, la finalul acestei sesiuni.
"Departajarea candidaţilor care au obţinut medii egale s-a efectuat după media generală obţinută la examenul de bacalaureat şi media generală a anilor de şcolaritate din perioada studiilor liceale", au menționat aceștia.
Candidaţii declaraţi admişi încep cursurile pe 4 februarie.
Sursa foto: scoaladepompieri.ro

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.