Marți, 14 Mai 2019 13:58

ANUNȚ OFICIAL al Ministerului Educației, cu privire la probele de aptitudini în cadrul admiterii la liceu și etapele titularizării

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După declarațiile evazive făcute de ministrul Ecaterina Andronescu, privind ordinele semnate ieri, de modificare a calendarului admiterii la liceu și a calendarului mobilității personalului didactic, Ministerul Educației a publicat o informare oficială prin care anunță că nu se va opera, de fapt, nicio schimbare:

Citiți și:  ADMITERE LICEU | Vechiul calendar pentru probele de aptitudini RĂMÂNE VALABIL. Ecaterina Andronescu: "S-au inflamat lucrurile inutil"

"Ministerul Educației Naționale informează actorii principali ai sistemului de învățământ că este și rămâne în vigoare, în continuare, calendarul admiterii în învățământul liceal de stat pentru anul școlar 2019 - 2020, prevăzut în Anexa nr. 1 a ordinului nr. 4.829/2018 privind organizarea și desfășurarea admiterii în învățământul liceal de stat.

Pentru probele de verificare a aptitudinilor și a cunoștințelor de limbă modernă și maternă, înscrierile sunt programate pentru zilele de 13 și 14 mai, iar desfășurarea probelor pentru perioada 15 - 17 mai 2019.

Totodată, mișcarea personalului didactic se realizează, de asemenea, după calendarul deja aflat în vigoare, conform ordinului nr. 5.460/2018, modificat prin ordinul 3.886/11.04.2019."

Citiți și:  Val de inspecții, în ultima săptămână de școală, în toată țara. Calendarul titularizării a fost dat peste cap

Citiți și:  UPDATE // ADMITERE LICEU | Ministrul Educației a modificat calendarul. Probele de aptitudini - amânate cu o lună, oferta liceelor - anunțată abia pe 30 mai (DOCUMENT)

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.