Vineri, 24 Mai 2019 08:54

Medalie de argint pentru echipa Centrului Județean de Excelență Prahova, la Olimpiada Internațională de Informatică pe Echipe 2019

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Formidabilii elevi de la C.N. "I. L.Caragiale" Ploiești și C.N. "Mihai Viteazul" Ploiești, pregătiți la Centrul Județean de Excelență Prahova de prof. Dana Lica, au obținut un rezultat excepțional, locul al doilea și medalie de argint, în calitate de reprezentanți ai României la Olimpiada Internațională de Informatică pe Echipe 2019 care s-a desfășurat în aceste zile în Rusia, la Moscova.

Gcodes este numele echipei noastre conduse de căpitanul Alexa Tudose (C.N. "I. L.Caragiale" Ploiești) și din care au mai făcut parte Theodor Cristea (C.N. "I. L.Caragiale" Ploiești), Matei Banu (C.N. "Mihai Viteazul" Ploiești), Alexandru Ilași (C.N. "Mihai Viteazul" Ploiești) și Andrei Onuț - rezervă (C.N. "I. L.Caragiale" Ploiești).

"Munca lor a însemnat patru runde intermediare în urma cărora s-au calificat la faza națională pe care au câștigat-o pe primul loc! Faza internațională a adus confirmarea efortului lor! Argint și locul 2! O echipă formidabilă!!! Va mulțumim!" este mesajul transmis de reprezentanții Centrului Județean de Excelență Prahova echipei Gcodes.

Sursa foto: Centrul Județean de Excelență Prahova

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.