Miercuri, 05 Iunie 2019 14:42

O nouă grădiniţă va fi construită în nordul Ploieştiului. Vezi cât vor dura lucrările şi cine plăteşte!

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Ploieşti a predat astăzi amplasamentul pentru construirea unei noi grădiniţe, cu două grupe, în zona de nord a municipiului, lângă Şcoal Generală "Grigore Moisil". Proiectul este realizat de Ministerul Educaţiei, administraţia locală urmând să suporte doar o cotă mică din cheltuielile totale, pentru amenajarea terenului, racordarea la utilităţi şi amenajarea unui loc de joacă.

Noua unitate de învăţământ urmează să fie realizată, în baza unui program naţional al Ministerului Educaţiei, în curtea Şcolii "Grigore Moisil". Protocolul pentru predarea amplasamentului a fost semnat miercuri, a anunţat viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea. "Proiectul este realizat din fonduri guvernamentale, urmând că Primăria să asigure fonduri doar pentru reţele şi un loc de joacă. Lucrările vor începe în luna iunie, când elevii vor lua vacanţă, pentru a nu afecta derularea cursurilor la Şcoala «Grigore Moisil». Termenul de execuţie comunicat de către minister este de 12 luni", ne-a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

"Telegrama" scrisese despre acest obiectiv de investiţii încă din luna aprilie a acestui an.

MAI MULTE DETALII AICI:

O nouă grădiniţă va fi construită în Ploieşti, cu bani de la Ministerul Educaţiei

Proiectul are o valoare totală de aproape 1,3 milioane de lei, fără TVA, din care Primăria Ploieşti urmează să suporte aproximativ 326.000 de lei.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.