Sâmbătă, 08 Iunie 2019 09:16

Alexandru Dobleagă și Ștefan Țaga reprezintă România, la Turneul Internațional de Informatică de la Schumen

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lotul României pentru Turneul Internațional IATI 2019, care va avea loc la Schumen, în Bulgaria, a fost stabilit în urma a două tabere naționale de calificare la care au luat parte cei mai buni elevi la informatică din toată țara. Printre cei care vor reprezenta țara noastră la unul dintre cele mia prestigioase concursuri de profil se numără și doi elevi ai colegiilor din Ploiești.

Alexandru Dobleagă (cls. a VII-a), de la Colegiul Național "Ion Luca Caragiale" din Ploiești, și Ștefan Țaga (cls. a VIII-a), de la Colegiul Național "Mihai Viteazul" din Ploiești, au fost selectați în lotul național.

Citiți și: Medalie de argint pentru echipa Centrului Județean de Excelență Prahova, la Olimpiada Internațională de Informatică pe Echipe 2019

Astăzi, prahovenii așteaptă vești bune și de la Alexa Tudose (cls. a XI-a), de la CNILC, ea susținând, sâmbătă, ultima probă în vederea calificării în lotul restrâns de seniori.

Citiți și: Elevii de la Centrul Județean de Excelență Prahova reprezintă România, la Moscova, la Olimpiada Internațională de Informatică pe echipe

Sursa foto: Centrul Județean de Excelență Prahova

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.