Luni, 10 Iunie 2019 10:44

Muzeul Județean de Artă anunță o nouă ediție a programului "Vacanța la Muzeu". Cât costă abonamentul

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timp de două luni, Muzeul Județean de Artă Prahova reia programul "Vacanță la Muzeu", prin care dorește să vină în întâmpinarea părinților cu o alternativă de activități la care copiii să ia parte în săptămânile în care nu merg la școală.

Programul este destinat copiilor cu vârste între 6 și 14 ani.

Acesta se va desfășura în intervalul 2 iulie - 30 august 2019, de marți până vineri, în intervalul 10.00-12.00, cu grupe de cel mult 20 de copii. Prețul unui abonament va fi de 20 lei/săptămână/copil, a anunțat conducerea Muzeului.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, începând din luna iunie, pe baza certificatului de naştere al copilului.

"Pe parcursul întâlnirii, se organizează vizitarea muzeului, comentarii plastice pe marginea lucrărilor aflate în expoziţii, şi activităţi practice - desen, acuarelă, modelaj, sub îndrumarea unui muzeograf de specialitate al Muzeului de Artă Ploieşti. Copiii trebuie să aibă asupra lor următoarele materiale: bloc de desen, creioane de desen, gumă, acuarele, pensule, pahar de plastic pentru apă, plastilină, precum şi alte materiale ce vor fi convenite de comun acord cu coordonatorul de program, în funcţie de planificarea săptămânală", au transmis organizatorii programului.

Mai multe detalii puteți obţine de la Departamentul de Servicii educative, Relaţii Publice şi Documentare din cadrul Muzeului Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus”, la telefon 0244/522264 sau prin e-mail, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.