Marți, 09 Iulie 2019 11:42

ADMITERE 2019 - UPG Ploiești acordă reduceri de taxă pentru studenții care încheie contractul "cu banii jos"

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În încercarea de a rămâne cu un număr cât mai mic de locuri neocupate la licență și master, conducerea UPG Ploiești a adoptat o politică flexibilă în ceea ce privește achitarea taxelor de studii. Astfel, pe lângă varianta de a plăti în patru rate taxa anuală, studenții au acum posibilitatea să beneficieze de o reducere de taxă în cazul în care fac plata integral, la încheierea contractului de studii.

Senatul Universității a hotărât, luna trecută, ca în anul universitar 2019 - 2020, taxa anuală la studii de licență de fie de 3.200 de lei, iar reducerea aplicată pentru plata integrală să fie de 400 de lei.  De aceeași reducere beneficiază și cei care urmează cursurile programului de licență în lb. engleză și care, altfel, ar avea de achitat 4.000 de lei.

La studii de master, taxa anuală este de 3.500 de lei, cu 400 de lei reducere în primul an, la plata integrală, și 200 de lei în următorul, când cursurile durează doar jumătate de an.

La programele de masterat în lb. engleză, taxa anuală este de 4.400 de lei, cu o reducere de 400 de lei la achitarea integrală a acesteia în momentul încheierii contractului de studii.

Citiți și:  ADMITERE 2019 - UPG Ploiești scoate la concurs aproximativ 2.300 de locuri, la studii de licență. Vezi oferta pentru fiecare facultate

Dacă intenționați să deveniți studenți ai UPG Ploiești, găsiți AICI o listă cu toate taxele școlare și administrative percepute  la nivelul universității.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.