Vineri, 12 Iulie 2019 09:15

ADMITERE 2019 | Aproape 150 de candidaţi au rămas nerepartizați, în Prahova. Patru medii peste 7.00, fără loc la liceu

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministerul Educație Naționale a afișat, vineri dimineață, rezultatele repartizării computerizate la admiterea în licee. 4.495 de locuri din Prahova au fost ocupate în această etapă, cea mai mică medie repartizată fiind 3,01, la Liceul Tehnoogic "Theodor Diamant" din Boldești-Scăeni.

Pe de altă parte, 148 de canddiați care au participat la admiterea din județul Prahova nu au prins un loc la liceu, cel mai probabil pentru că nu au completat un număr destul de mare de opțiuni și nu au ales variante realiste, raportat la media de admitere pe care au avut-o. Patru dintre ei au avut medii peste 7.00.

Cea mai mare medie nerepartizată în Prahova este 7,60, a unei eleve de la școala din Surani.

În Prahova au fost repartizați și 87 de candidați din alte județe, cu medii cuprinse între 4,94 și 9,44. Cei mai mulți, 69, provin din județul Dâmbovița. În liceele din Prahova vor învăța și elevi din București, Brașov, Buzău, Ilfov, Ialomița, dar și din Olt, Gorj, Dolj, Suceava. Nouă candidați, toți din Dâmbovița, cu medii între 2,77 și 4,86, s-au înscris la admitere în Prahova, dar nu au prins un loc la liceu.

Rezultatele au fost afișate pe portalul admitere.edu.ro.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.