Luni, 11 Noiembrie 2019 15:28

Fabrica de sucuri de aloe vera, librăria cu imprimante 3D și restaurantul în care clientul creează felul de mâncare, ideile premiate ale elevilor ploieșteni

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Săptămâna Antreprenoriatului, eveniment organizat de Asociația "Un Strop de Fericire" și ajuns la a șasea ediție, a inclus și unul dintre cele mai așteptate evenimente de profil derulate la nivelul unităților de învățământ. Concursul de Idei de Afaceri i-a provocat pe potențialii antreprenori să gândească business-uri care, cine știe, peste ani s-ar putea transforma în afaceri reale și de succes.

Citiți și: Ploieștiul găzduiește, în perioada 4-8 noiembrie, Săptămâna Antreprenoriatului pentru liceeni și studenți. Înscrierile continuă până pe 1 noiembrie

160 de tineri, organizați în 36 de echipe, s-au întrecut în experiența organizării, vorbitului în public, initiațivă, atitudinea antreprenorială. Iar câteva echipe au reușit să iasă în evidență:

VANADIS (cls. a X-a, C. N. "I. L. Caragiale" Ploiești) - pentru discursul de vânzări (afacere de fabricat sucuri de aloe vera)

3D-TECH (cls. a XI-a, C. N. "Mihai Viteazul" Ploiești) -  entru inovație (librărie cu imprimante 3D)

NOLLADA CUISINE - cel mai bun stand (un restaurant în care clientul creează singur felurile de mâncare)

REDIVIA (cls. a X-a, , C. N. "Mihai Viteazul" Ploiești) - premiul pentru plan de afaceri (cartuș special care ajută refolosirea hârtiei).

Echipa care a primit cele mai multe aprecieri, în funcție de toate criteriile aplicate în concurs, a fost Ro2D2, echipa de robotica a C.N. "M.Viteazul" Ploiești, care a primit Premiul de Excelență.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.