Marți, 22 Mai 2018 14:16

FOTO | Maşină de Poliţie avariată serios, pe DN1, în timp ce intervenea la un caz

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O autospecială a Poliţiei Prahova a fost lovită puternic, marţi după-amiază, pe DN 1, în timp ce intervenea la un caz. Loganul de Poliţie fusese oprit pe marginea drumului, iar agenţii au coborât din vehicul pentru a negocia cu un prahovean care ameninţă că se aruncă de pe un pod de cale ferată care trece peste drumul naţional. N-a durat mult, însă, şi un şofer neatent, probabil cu ochii la ce se petrecea pe pod sau la desfăşurarea forţelor de ordine, a intrat în partea din spate a maşinii de Poliţie.

Avariile au fost atât de serioase încât maşina Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova nu a mai putut pleca singură şi a fost urcată pe o platformă.

Incidentul a fost confirmat de reprezentanţii IJP, care au precizat că Loganul cu care se deplasaseră poliţiştii era oprit regulamentar şi avea în funcţiune semnalele luminoase: "O maşină de poliţie aflată la eveniment, staţionată, cu semnalele luminoase în funcţiune, a fost lovită în spate de un autoturism".

PE ACEEAŞI TEMĂ:

VIDEO | Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe un pod peste DN 1, la Poiana Câmpina

Agenţii ajunseseră aici pentru a discuta cu un prahovean din Poiana Câmpina care ameninţa că se aruncă de pe podul de cale ferată care traversează DN1.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.