Joi, 11 Octombrie 2018 09:54

VIDEO - Peste 300.000 de țigarete de contrabandă, confiscate în urma perchezițiilor derulate de polițiștii prahoveni. Imagini din timpul descinderilor

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 300 000 de  țigarete au fost ridicate, miercuri, de polițiștii din Prahova, în urma perchezițiilor derulate în județ, dar și în București, Ilfov și Suceava, la o grupare specializată în contrabandă cu tutun. În urma descinderilor, 29 de persoane au fost conduse la audieri.

"La data de 10 octombrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au efectuat 31 de percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu țigări. Perchezițiile au fost efectuate în București și în județele Prahova, Ilfov și Suceava. Din cercetări a reieșit că, din anul 2017 și până în prezent, persoanele bănuite în cauză s-ar fi aprovizionat cu țigări provenite din spațiul extracomunitar, fără a deține documente legale.  Ulterior, le-ar fi distribuit și comercializat în diverse localități. Pachetele de țigări ar avea aplicate banderole fiscale de marcaj, emise de autoritățile din Ucraina și Moldova. În urma perchezițiilor au fost ridicate peste 300 000 de țigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 250 000 de lei, tutun vrac și telefoane mobile", a anunțat IJP Prahova.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, precum și jandarmi din cadrul B.S.I.J. București și Gruparea Mobilă "Matei Basarab" din Ploiești.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.