Joi, 01 Noiembrie 2018 11:20

Dezvăluiri halucinante din ancheta privind abuzurile asupra minorilor de la Complexul de Servicii Comunitare "Sfântul Andrei" din Ploieşti

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ancheta derulată Serviciului de Investigații Criminale Prahova în cazul abuzurilor asupra minorilor aflați la Complexul de Servicii Comunitare "Sfântul Andrei" din Ploieşti, care a dus în arest preventiv șase persoane, scoate iveală detalii halucinante.

Citiți și:  Șase persoane arestate preventiv, în dosarul privind abuzurile asupra minorilor de la Complexul de Servicii Comunitare "Sfântul Andrei" din Ploieşti

Se pare că persoanele reținute inițial, în acest caz, 11 la număr, utilizau un limbaj trivial, adresând copiilor expresii jignitoare și amenințări. Mai mult decât atât, unii dintre copii ar fi  fost loviți cu brutalitate, cu pumnii și picioarele, iar alții erau lăsați nesupravegheați, deși centrul găzduiește copii cu nevoi speciale, care necesitau supraveghere.

Citiți și:  11 persoane REŢINUTE, pentru rele tratamente aplicate minorilor, după o razie la un centru de plasament din Ploieşti!

 

 

   

1 comentariu

  • Link la comentariu Adrian Ene Miercuri, 14 Noiembrie 2018 12:41 postat de Adrian Ene

    De ce nu desvaluiti și numele celorlalte persoane care sunt arestate la domiciliu și celor care sunt sub control judiciar ?

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.