Joi, 06 Decembrie 2018 12:28

Foto înainte și după. O șosea devastată de cutremur a fost reparată „miraculos” în 4 zile

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cutremurul de 7 grade care a lovit Alaska la finalul lunii noiembrie a lăsat urme adânci pe șoselele din statul american, grav avariate de mișcările seismice. Însă în doar patru zile, autoritățile din Alaska au șters aproape toate urmele seismului.

Lângă Anchorage, șoseaua care leagă două artere importante, International Airport Road și Minnesota Drive, a fost complet devastată de cutremur. Imaginile surprinse după seism arată că asfaltul s-a surpat cu totul, iar drumul era impracticabil, notează Digi 24, care notează că lucrările de reparaţii s-au făcut imediat şi acum nimic nu mai dă de bănuit că șoseaua era distrusă. Autoritățile au reușit, în doar 4 zile, să repare drumul, deși vremea extrem de rece din Alaska, în această perioadă, face ca asfaltarea să fie mult mai dificilă.

O postare pe reţelele de socializare cu imaginile înainte și după repararea șoselei a devenit virală, mulți utilizatori întrebându-se de ce în Alaska se poate, iar la ei durează luni de zile să fie reparate drumurile.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

O şosea a fost ÎNGHIŢITĂ de pământ, după un cutremur de 7 grade produs în Alaska

Inspectorii din Alaska verifică și 243 de poduri, pentru a se asigura că structura acestora nu a fost avariată de cutremure și că acestea nu pun acum în pericol viața oamenilor. De asemenea, 50 de clădiri ale statului vor avea nevoie de reparații și consolidări, în urma seismului, mai notează Digi 24.

Here is just another great example how Alaskans are responding after last Friday’s earthquake! The off-ramp at...

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.