Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013 12:10

Sorin Ovidiu Vîntu este, din nou, proprietarul Realitatea TV

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 Sorin Ovidiu Vîntu preia din nou controlul asupra Realitatea TV. Potrivit cotidianul.ro, una dintre firmele omului de afaceri a devenit principalul creditor la Realitatea Media. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Bucureşti.

 Conform explicațiilor oferite pentru cotidianul.ro de Codruța Aron, avocatul lui Sorin Ovidiu Vîntu, completul de trei judecători al Curții de Apel București a reintrodus firma Elba Hold, controlată de familia Vîntu, ca acționar majoritar al societății PSV Company cea care, la rândul ei, este principala creditoare a SC Realitatea Media SA (aflată în insolvență), operatorul principal al postului de televiziune Realitatea TV.

În mod efectiv, magistrații Curții de Apel București au anulat decizia directorului Oficiului Registrului Comerțului București prin care firma lui Cozmin Gușă și a lui Maricel Păcuraru a preluat firma PSV Company.

Concret, reintrând în posesia firmei PSV Company, Vîntu preia din nou controlul asupra Realității TV, control exercitat până în prezent de firma lui Gușă și a lui Păcuraru, SC Strategies Research Investments SRL.


 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.