Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013 18:18

Conflict armat lângă Cora Lujerului. Trei persoane au fost împușcate

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai multe apeluri au fost primite la 112, care semnalau producerea unor împuşcături în apropierea unui supermarket-ului Cora Lujerului, anunţă realitatea.net.

Mai multe ambulanţe şi echipaje de poliţie au fost trimise la faţa locului.

Trei persoane au fost împușcate. Victimele sunt doi bărbați, de 65, respectiv 36 de ani, și o femeie în vârstă de 25 de ani. Unul dintre bărbați și femeia au fost împușcați în cap și gât. A treia victimă are plăgi abdominale. Cele trei persoane rănite sunt conștiente și în stare stabilă.

Martorii spun că un trecător ar fi încercat să intervină în conflictul dintre un bărbat și o femeie. "A împuşcat o fată cu pistolul în ochi. Este cineva cunoscut din cartier, băiatul lui Toma. Este cunscut ca interlop în cartier. A mai avut probleme cu legea. Cine stă în cartier îl cunoaşte. Am auzit cel puţin trei focuri", a declarat un martor pentru România TV. Atacatorul este, se pare, un cunoscut interlop din Capitală.

Anchetatorii spun că a fost vorba despre un conflict spontan, și nu despre un atac premeditat.

Polițiștii au reușit să-i identifice pe toți cei care au participat la incident, au declarat pentru Agerpres oficiali ai Poliției Capitalei.

Sursele din Poliție au declarat pentru Mediafax că cei doi bărbaţi şi femeia care au fost împuşcaţi, sâmbătă seară, în zona Cora Militari, se cunoşteau între ei şi îl cunoşteau şi pe agresor, toţi patru locuind în acelaşi bloc. Femeia şi cei trei bărbaţi implicaţi în incident s-ar fi luat la ceartă în timp ce se aflau la coadă în supermarket şi au continuat să se certe şi după ce au ieşit din magazin. Atunci, unul din bărbaţi a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, rănindu-i pe ceilalţi doi şi pe femeie.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.